Headerfoto 3
Headerfoto 2
Tekst kreet

Onze merknamen beginnen met UW

Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur logo
Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur
Direct contact opnemen Meer info aanvragen Offerte aanvragen
Privacyrichtlijnen tekst en bestanden

Privacyrichtlijnen

Persoonsgegevens die wij verwerken

Edge Solutions verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-Mailadres
  • Werk- opdrachtgever
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-Adres
  • Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@edge-solutions.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Waarom we uw gegevens nodig hebben

Edge Solutions verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om trainingscertificaten op te maken en te beheren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Edge Solutions verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

 

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

Edge Solutions zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) zijn:

  • Voor door uzelf verstrekte gegevens 3 jaar of langer indien de dienstverlening dit vereist.
  • Voor informatie over surfgedrag, verzamelt door cookies, 1 jaar.

 

Delen met anderen

Edge Solutions verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Edge Solutions blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

In kaart brengen websitebezoek

Edge Solutions gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Leest u de privacyverklaring van Facebook , Twitter  , LinkedIn , Instagram en YouTube (onderdeel van Google) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Uw rechten betreffende gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft kunt u een schriftelijk verzoek indienen voor de volgende punten:

  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@edge-solutions.nl
  • U mag bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens.
  • U heeft recht op informatie over de wijze waarop uw gegevens worden verwerkt.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Edge Solutions zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren

U kunt uw verzoek schriftelijk richten aan:

Edge Solutions
Kesterenlaan 92
4822WK  Breda
0031 (0)76 88 79 328
info@edge-solutions.nl

 

Beveiliging

Edge Solutions neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@edge-solutions.nl.

Edge Solutions heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Periodiek wijzigende wachtwoorden op alle gegevensdragers
  • Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk
  • Verplichting om eventuele datalekken te melden bij AP (Autoriteit Persoonsgegevens)

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en nieuwe versies zijn voorzien van een datering welke de voorgaande privacyverklaring beëindigt.

 

Versie Privacyrichtlijnen 24 mei 2018

 

Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur logo
Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur
Headerfoto 2
Tekst dienstenkreet

UwTrainingsbureau   UwVeiligheidsexpert   UwAuditeur

Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur logo
Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur
Direct contact opnemen Meer info aanvragen Offerte aanvragen
Tekst nawoord

Edge Solutions voldoet aan het kwaliteitskeurmerk SRDG. Docenten opgenomen in Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing mogen RDG achter hun naam zetten. RDG staat voor Register Docent Gevaarsbeheersing, welke waarborg staat voor een docent die zijn sporen verdiend heeft binnen het  vakgebied van zelfverdediging en weerbaarheid.

Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur logo
Edge Solutions - uw trainingsbureau - uw veiligheidsexpert - uw auditeur
Direct contact opnemen Meer info aanvragen Offerte aanvragen

Copyright © 1996 - 2018 EDGE Solutions Alle rechten voorbehouden | Leveringsvoorwaarden | Privacyrichtlijnen | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl

Zoeken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?